Det gør vi

right10Vi kan hjælpe dig med meget

God kvalitet og reklame, der er til at forstå, til en pris der er til at betale – er der andet, vi kan gøre for dig?

Tanke

Mangler du en tekst, ide, et layout eller måske endda en hel kampagne, vil vi gerne bruge nogle kalorier på det.

Vi laver aldrig noget, der er indviklet. I stedet prøver vi at tale til både kunder og målgruppe i øjenhøjde ved at tænke på, hvordan vi selv ville modtage reklamen.

Grundtanken er at lave noget, alle kan forstå.


Handling

Skal dit budskab produceres som en annonce, en folder, et skilt, en løbeseddel, en hjemmeside eller noget helt andet, kan vi gøre dette meget effektivt og i en høj kvalitet.

Meningen er også her at give dig mest for dine penge.

Vores erfaring og forståelse for de forskellige håndværk og mennesker, der er involveret i sådan nogle processer, gør, at vi kan få det meste ud af både underleverandører, produktionsmuligheder og produktionskvaliteter. Gamle måder at gøre tingene på kombineres i vores verden gerne med nye teknologier, bare der er en grund til det. Vi leverer altid over evne.


Resultat

Du skal være tilfreds, når du modtager din reklame.

Vi plejer altid at sige, at hvis du ikke er 100% glad for leverancen i forhold til dét, vi har aftalt, slæber vi det sammen ud på parkeringspladsen og brænder det, mens vi drikker en kop kaffe. Det er dog aldrig sket endnu.

Din reklame skal give dig resultater.

Netop fordi din reklame bliver lavet forståelig, og vi strækker pengene så langt, vi kan, i produktionen og kvaliteten, skal din indsats ikke være ”gambling”. Du skal kunne tjene dét ind, du sætter på spil.